LIGA I. Dinamo – FC Vaslui, meci decisiv pentru Dario Bonetti

Data publicării:
10112012 20dinamo 20vaslui-32873

Dario Bonetti a fost păstrat în funcţie la Dinamo după eşecul din derby-ul cu Steaua. Acționarii şi-ar putea pierde răbdarea, dacă şi Vasluiul câştigă în această seară pe Arena Naţională.

Cu toate că a câştigat Cupa şi Supercupa, de când a revenit la Dinamo, Bonetti a adunat şi o mulţime de contraperformanţe. A ratat prezenţa în grupele Europa League, iar în campionat echipa este abia pe locul 7, cu 6 victorii, 4 egaluri şi 4 înfrângeri.

„Nu cred că are vreo influență asupra jocului ce se întâmplă la Dinamo sau că se ceartă domnul Bonetti cu știu eu cine, cu domnul Dragomir sau cu cine se ceartă, cu acționarii. Sunt lucrurile lor, nici nu trebuiau să iasă în presă”, a spus Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui.

Vasluiul a luat mai multe puncte în ultimele cinci meciuri

Vasluiul este cel mai mare coşmar al dinamoviştilor. Ultimele cinci confruntări directe au fost câştigate de moldoveni.

„În general nu am pierdut la Dinamo, s-a pierdut o singură dată, 4-1 și ei au câștigat o dată în prelungiri cu 2-1, îmi aduc aminte. Ne-a dat Bratu gol la Vaslui, în rest am cam cîștigat jocurile cu Dinamo”, a mai spus Hizo.

Dinamoviştii nu vor putea conta în confruntarea cu FC Vaslui pe serviciile a doi dintre cei mai importanţi jucători: Boubacar e suspendat, în timp ce Alvarez este accidentat.

Dinamo - Vaslui e în direct la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri