Lucian Bute pentru Digi24: „Sunt foarte pregătit și am încredere în abilitățile mele. Eu sunt campionul!”

Data publicării:
lucian bute jean pascal

Lucian Bute e mulțumit de felul în care s-a pregătit pentru duelul cu Jean Pascal. Românul a vorbit în exclusivitate pentru Digi24 și Digi Sport, chiar înaintea cântarului oficial, și s-a arătat extrem de optimist.

Pugilistul român a cântărit 78,8 kilograme în timp ce advesarul său a avut 79,38 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei.

„Sunt foarte pregătit, psihologic mă simt foarte bine, am capul foarte limpede, știu ce vreau, știu ce pot, am încredere în abilitățile mele și știu că va fi foarte bine. Eu sunt campionul!”, a spus Lucian Bute pentru Digi24.

Pentru Bute, meciul cu Pascal va fi doar al doilea la categoria semigrea. Fostul campion mondial le-a transmis fanilor săi din România că duminică dimineaţa vor avea numai motive de bucurie.

„Trebuie să aibă încredere în mine, sunt un campion și voi fi un campion! O să dau tot ce pot ca să câștig meciul”, le-a transmis Lucian Bute românilor.

Război psihologic între Lucian Bute şi Jean Pascal

Lucian Bute şi Jean Pascal, protagoniştii celui mai aşteptat meci din istoria boxului profesionist canadian s-au întâlnit faţă în faţă şi într-o emisiune TV.

Pe parcursul show-ului televizat, care a prefaţat duelul de duminică dimineaţă, haitianul a încercat să îl provoace pe Bute. Campionul român, care apelează la serviciile unui psihoterapeut cu trei luni înaintea fiecărui meci, nu s-a lăsat intimidat de declaraţiile lui Pascal.

Discuție Lucian Bute-Jean Pascal:

„-Lucian, uită-te în ochii mei!

-Mă uit!

-Uită-te bine! Înfrângerea este deja în mintea ta, răul a fost deja făcut.

-Crezi? Nu îmi este frică, iar tu nu poţi face nimic. Crede-mă şi priveşte-mă în ochi. Nu poţi face nimic!

-Mă uit în ochii tăi.

-Nu...

-O să reglăm conturile sâmbătă seară.

-Perfect!”

Meciul de box dintre Lucian Bute și Jean Pascal va fi transmis de Digi Sport 1, duminică, de la ora 6:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri