Meci decisiv pentru Steaua. Roș-albaștrii joacă la Basel, miercuri, de la 21.45, la Digi Sport

Data publicării:
6147599-Mediafax Foto-Silvia Ilie

„Nu o interpretăm ca pe o presiune, doar că noi trebuie să câștigăm neapărat meciul. Oricum, la Steaua fiecare meci e important și trebuie câștigat, indiferent cu cine jucăm”, a spus stelistul Lucian Filip.

Steliştii au remizat în primul meci cu elveţienii, graţie reuşitei lui Tatu de pe Arena Naţională. Returul se anunţă şi mai complicat. În acest sezon, FC Basel n-a pierdut decât două meciuri acasă, unul în campionat şi altul în faţa lui Schalke, în grupele Ligii. Vestea bună pentru stelişti este că Mihai Pintilii ar putea fi apt pentru returul cu elveţienii.

„Știm că miercuri avem cea mai importantă partidă din acest moment, care poate decide soarta noastră în acest sezon. Trebuie să câștigăm la Basel”, a declarat și atacantul Federico Piovaccari.

Meciul dintre FC Basel şi Steaua va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, cu Olegário Benquerenca la centru. Elveţienii au amintiri frumoase legate de arbitri: în sezonul trecut, Benquerenca a condus şi returul cu Tottenham din sferturile Europa League, câştigat de Basel la penalty-uri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri