Mircea Lucescu avertizează: Este o greşeală enormă să credem că Maxim va salva naţionala

Data publicării:
maxim

Toți suporterii se aşteaptă ca Alexandru Maxim să schimbe faţa echipei naţionale în returul dublei de baraj cu Grecia. Mircea Lucescu avertizează însă: prea multă presiune nu va fi în avantajul mijlocaşului în vârstă de 22 de ani.

„Nu trebuie să mizăm pe un singur jucător, ca Maxim, îi vom crea numai probleme. Aşa s-a întâmplat şi cu Mutu, ani la rând, iar totul s-a răsfrânt asupra antrenorilor. Judecata de valoare nu înseamnă doar talentul de pe teren, ci şi felul în care te porţi în afara terenului, cum vorbeşti, relaţia cu presa, mai multe. Este o greşeală enormă să credem că Maxim va salva naţionala. El trebuie să simtă că grupul îi este alături şi invers”, a spus tehnicianul lui Șahtior.

Fostul antrenor al lui Maxim de la Pandurii, Petre Grigoraș, este convins că mijlocaşul lui Stuttgart poate aduce plusul ofensiv de care România are nevoie pentru a întoarce soarta calificării.

„E un băiat tânăr, dar are o personalitate foarte puternică și un băiat extraordinar de inteligent Sunt convins că nu va fi intimidat de astfel de lucruri”, susține Grigoraș.

Victor Piţurcă a anunţat la conferinţa de presă dinaintea meicului că Alexandru Maxim va fi titular contra Greciei, meci care se va disputa în această seară, de la 21.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri