ROMÂNIA – TURCIA. Pițurcă schimbă atacul naționalei. Care este echipa de start

Data publicării:
129493 129493 tanase titular echipa de start

Actualizare: Echipele de start

România: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Hoban, Pintilii - Torje, Stancu, Tănase – Marica.

Selecţioner: Victor Piţurcă.

Turcia: Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Semih Kaya, Omer Toprak, Caner Erkin - Gokhan Tore, Selcuk Inan, Mehmet Topal, Arda Turan - Umut Bulut, Burak Yilmaz.

Selecţioner: Fatih Terim.


Alexandru Maxim n-a avut o prestaţie convingătoare în meciul cu Ungaria, iar Cristi Tănase îl va înlocui în confruntarea cu Turcia, care începe la ora 21:00. Stelistul a dat gol în ultima partidă a naţionalei şi mai are un plus faţă de fotbalistul lui VfB Stuttgart: face mult mai bine faza defensivă. Tănase va juca alături de Bogdan Stancu şi Torje, în spatele lui Marica. Strategia lui Victor Piţurcă se bazează pe un joc bun de apărare.

„Sigur că exista un ușor avantaj pentru că noua ne este bun și un meci egal și atunci nu vom risca cum trebuie, să riște echipa Turciei”, a spus Victor Pițurcă, selecționerul naționalei.

Indiferent de jucătorii care vor intra pe teren, tricolorii au un singur obiectiv: să îşi asigure calificarea în barajul pentru Mondialul din Brazilia.

Se formează un nucleu, o echipă, care se dăruiește, aleargă și vrea să se califice la Mondiale și sigur că acest lucru puteți observa pe teren. Eu o simt și de la antrenamente și de aceea vă spuneam și înaintea jocului că am încredere în echipa națională”, a spus Ciprian Marica.

În locul suspendatului Boruceanu, Victor Piţurcă îl va folosi pe Ovidiu Hoban. Mijlocaşul Petrolului a fost o singură dată titular la naţională: în amicalul cu Slovacia din luna august, încheiat la egalitate, scor 1 – 1.

Echipele probabile

România: Tătărușanu - Mățel, D. Goian, Chiricheș, Raț - Hoban, Pintilii - Torje, Stancu, Tănase - Marica

Turcia: Demirel - Gonul, Toprak, Kaya, Ali Kaldirim - Tore, Sahin, Topal, Arda Turan - Bulut, Burak Yilmaz
Selecționer: Fatih Terim

Clasament Grupa D
1. Olanda 7 6 1 0 22-4 19
2. ROMÂNIA 7 4 1 2 13-10 13
3. Ungaria 7 3 2 2 13-11 11
4. Turcia 7 3 1 3 12-7 10
5. Estonia 7 2 1 4 5-11 7
6. Andorra 7 0 0 7 0-22 0 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri