Serena Williams: Mă număr printre suporterii Simonei Halep

Data publicării:
Simona Halep si Serena Williams Miami 2015 - GuliverGettyImages

Două ore şi zece minute de spectacol au oferit Serena Williams şi Simona Halep în semifinala de la Miami. Cea mai bună jucătoare a lumii a fost de neoprit în primul set, în care a reuşit două break-uri pe serviciul Simonei şi s-a impus cu 6-2.

Actul secund a fost cel mai echilibrat. Niciuna dintre cele două rivale nu a cedat serviciul până la 4-4 şi au ridicat publicul în picioare.

Pe final de set, Simona i-a luat Serenei break-ul, şi-a câştigat şi serviciul şi a trimis meciul în decisiv. De şapte ori campioană la Miami, liderul WTA a început ultimul set cu trei game-uri câştigate la rând.

Americanca a avut şi 5-2, moment în care a venit rândul Simonei să răspundă cu trei game-uri consecutive.

Finalul i-a aparţinut însă Serenei, care a făcut 7-5 cu un break câştigat la zero şi a ajuns la cinci victorii din şase meciuri cu Halep.

„Trebuia, probabil, să fiu mai îndrăzneaţă şi să fac mai multe puncte. Trebuia să încerc să intru în teren şi să fiu mai agresivă, să o plimb cât mai mult”, a spus Simona Halep.

„A evoluat atât de bine şi are un joc plăcut de urmărit. Este atât de tânără... Îmi place să o văd jucând şi chiar sunt printre suporterii ei”, a spus Serena Williams.

Ratarea calificării în finală reprezintă prima înfrângere pentru Halep după o serie de 14 victorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri