Steaua, la un pas de play-off. Returul cu Dinamo Tbilisi va fi transmis de Digi Sport, mâine de la 20.45

Data publicării:
steaua-1

După victoria cu 2-0 obţinută în tur la Tbilisi, steliştii nu mai au emoţii pentru calificarea în playoff-ul UEFA Champions League. Roş-albaştrii sunt odihniţi înaintea meciului de pe Arena Naţională: duelul cu Rapid din Liga 1 nu s-a mai disputat, iar Reghecampf vrea să îi mulţumească pe suporteri cu o nouă victorie în faţa gruzinilor.

Reghecampf nu a renunţat la transferul lui Kapetanos. Grecul va primi o ofertă din partea Stelei după ce îşi va încheia socotelile cu CFR Cluj.

„Kapetanos nu s-a despărțit de CFR, dar când se va întâmpla, atunci cine se ocupă de Steaua va lua legătura cu Kapetanos. Până atunci, să nu aducem în discuție acest jucător. E al CFR-ului și nu e normal să discutăm de el, dar e un jucător pe care noi o să-l contactăm când va deveni liber de contract”, a precizat antrenorul Stelei.

Afectat de ratarea transferului la Tottenham, Vlad Chiricheş rămâne unul dintre jucătorii de bază ai Stelei. Reghecampf este convins că fundaşul va da acelaşi randament: „Chiri e bine, s-a antrenat normal, nu vor fi probleme cu el. Îl cunosc foarte bine, ne vom baza pe el în continuare, sunt multe echipe care-l doresc, dar avem ceva de îndeplinit și el va juca sută la sută să realizăm ce ne-am propus”.

Pentru calificarea în playoff-ul UEFA Champions League, Steaua va primi de la UEFA 2,1 milioane de euro. Roş-albaştrii ar urma să încaseze încă 8,6 milioane în cazul în care vor reuşi să ajungă în grupele competiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri