Tânărul George Pușcaș, considerat o „pepită de aur” la Inter Milano. Are șanse să devină titular

Data publicării:
george alexandru puscas - 6993447-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

George Alexandru Pușcaș face parte din naționala U21 FOTO: MediafaxFoto

Primul său an la Inter s-a încheiat cu 10 goluri înscrise în 22 de meciuri. În acest sezon, tânărul atacant are performanțe și mai bune. Deja a înscris zece goluri. „Impresionant”, scrie calciomio.fr, un site francez specializat în știri despre campionatul Italiei.

„Progresând constant de la transferul lui de la FC Bihor, românul ar putea fi „noua pepită” care, peste câțiva ani, ar constitui viitorul lui Inter. Pușcaș este considerat și acasă viitorul mare atacant al României, notează sursa citată, care menționează că tânărul fotbalist român face parte din selecționata U21 a României.

La Inter, performanțele sale nu au trecut neobservate. Antrenorul Walter Mazzari deja l-a urmărit în urmă cu câteva săptămâni și atacantul român are șanse să ajungă în teren în Serie A sau în marele fotbal european. Are de luptat cu Palacio, Icardi, Osvaldo sau Bonazzoli.

Să devii titular la o echipă ca Inter nu se poate așa, peste noapte, iar tânărul George Pușcaș este conștient de asta. Trebuie să aibă răbdare să mai crească, profitând de talentul său, scrie calciomio.fr. Rămâne de văzut dacă va rezista la presiunea marilor cluburi și a așteptărilor pe care le-a generat. În orice caz, la Inter este urmărit cu o atenție deosebită, încheie autorul articolului de la calciomio.fr.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri