Un fotbalist a recunoscut că este homosexual, după care şi-a anunţat retragerea din sport

Data publicării:
gay-49833

"Am crezut mereu că voi putea ascunde acest secret. Fotbalul era obiectivul meu, identitatea mea. Fotbalul mi-a găzduit secretul şi mi-a dat mai multă bucurie decât puteam spera. Dar este vremea să mă îndepărtez şi să mă descopăr departe de acest sport. În aceşti 25 de ani mi-a fost teamă să arăt cine sunt cu adevărat, mi-a fost teamă să nu fiu judecat şi respins, teamă că apropiaţii mei se vor îndepărta de mine, că secretul meu nu-mi va permite să-mi realizez visurile. Am realizat că voi putea aprecia viaţa cu adevărat doar după ce voi fi onest. Secretul meu nu mai există, pot merge înainte şi îmi pot trăi viaţa aşa cum Dumnezeu a vrut-o pentru mine", a declarat Rogers.

Atacantul, care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing cu naţionala SUA, a câştigat Liga Nord-Americană (MLS) cu echipa Columbus în 2008 şi a marcat două goluri pentru naţionala de seniori a SUA.

El a început sezonul 2012-2013 la Leeds United, în a doua ligă engleză, fiind apoi împrumutat la Stevenage, în a treia ligă.

Potrivit Los Angeles Times, niciun american nu a continuat să evolueze într-un sport colectiv profesionist major după ce şi-a recunoscut orientarea sexuală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri