Victor Becali: „Chivu a decis când se va retrage din activitate”

Data publicării:
CRISTIAN CHIVU-AFP Mediafax Foto-GLYN KIRK 1

Cristi își dorește și speră să mai joace la Inter și-n sezonul viitor. Deocamdată, acest aspect nu se cunoaște. Zilele viitoare, Cristi se va întâlni cu Mazzari pentru a lămuri probleme. Deși, aceste zvonuri care-l dau plecat nu sunt întâmplătoare”, a spus Victor Becali într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Chivu nu-și face probleme însă în privința viitorului său.

Dacă cei de la Inter nu-l mai doresc, atunci Cristi în mod cert își va găsi un alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gândit foarte mult”, spune impresarul.

Acesta a adăugat că fotbalistul milanezilor nu este atras de antrenorat: „Cristi se va face impresar sau președinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat. oricum, tot în fotbal va activa“.

Fostul internațional român a fost cumpărat de Inter de la AS Roma, în urmă cu 6 ani. În această perioadă, Cristi a cucerit un trofeu UCL, 3 titluri în Italia, două Cupe și tot atâtea supercupe, în tricoul nerrazurilor.

Cu toate acestea, vârsta, salariul mare (2,5 milioane de euro), dar și desele accidentări îi fac pe șefii Interului să se gândească tot mai serios la despărțierea de apărătorul român.

În sezonul trecut, Chivu a jucat 10 meciuri pentru Inter în Serie A, dintre care șapte ca titular și a marcat un gol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri