Victor Piţurcă: Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile. Rezultatul nu contează

Data publicării:
victor 20piturca 20mediafax 20foto 20alexandru 20hojda-47370

"Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile. Am jucat cu o echipă nouă, în timp ce adversarii se cunoşteau între ei. Unii dintre jucători mi-au plăcut, dar nu vreau să dau nume. Pentru mine nu contează rezultatul, poate doar pentru jucători. Poate ei sunt dezamăgiţi acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar în repriza a doua am ratat două ocazii mari. Dacă marcam, puteam să reducem diferenţa. Suporterii au fost dezamăgiţi. E o perioadă grea, am făcut trei antrenamente pe zi şi asta se va vedea în campionat", a spus Piţurcă după meci.

Selecţionerul a explicat şi absenţele lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Mutu din lotul pentru meciul următor al României, cu Australia: "Lobonţ nu a apărat deloc în ultimul timp, iar Mutu nu e la parametrii normali şi nu joacă constant".

Fundaşul Srgian Luchin a catalogat drept ruşinoasă înfrângerea din meciul cu Polonia. "E o înfrângere ruşinoasă. Am luat goluri din toate poziţiile şi nu am reuşit să revenim. A făcut trei antrenamente pe zi şi suntem foarte încărcaţi. Nu ne-am recuperat total, dar asta nu e o scuză. Rezultatul ne afectează, mai ales că şi ei au fost ca şi noi, au fost jucători doar din campionatul intern", a spus Luchin.

România are programat următorul meci amical, miercuri, tot la Malaga, cu naţionala Australiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri