Cazul dispariției bizare a unui fotbalist, în Anglia. După 3 ani, poliția are o nouă ipoteză

Data actualizării: Data publicării:
Kamil Biecke
Kamil Biecke FOTO: Poliția Bedfordshire

Dispariția unui fost fotbalist profesionist polonez care a fost văzut ultima oară în urmă cu trei ani este acum tratată ca o crimă, anunță poliția.

Kamil Biecke, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut ultima dată în dimineața zilei de 8 decembrie 2018, la Luton, în Anglia. Șase zile mai târziu, dispariția lui a fost anunțată la poliție de soția lui care se afla în Polonia. Femeia încercase să-l contacteze și nu a reușit.

Unitățile de infracțiuni majore din Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire spun că dispariția lui este acum tratată ca o crimă, potrivit Luton Today.

Polițiștii spun că, în urmă cu o lună, au fost făcute percheziții la o adresă din Bedfordshire, iar o anchetă este în plină desfășurare.

Inspectorul Lee Martin, care conduce investigația, a declarat: „Credem cu tărie că răspunsurile se află în comunitatea noastră locală și îndemnăm pe oricine să se prezinte dacă are informații. În ultimii trei ani am muncit neobosit pentru a-l găsi pe Kamil și nu ne vom da bătuți până nu vom avea răspunsuri”.

Născut în Polonia, Kamil a fost fotbalist profesionist, ultima dată jucând în 2013 pentru Baltyk Gdynia, echipă din țara lui. S-a mutat în Marea Britanie în 2016, unde detectivii au stabilit că era implicat în activități legate de droguri și se credea că avea datorii la jocuri de noroc.

La un moment dat s-a luat în calcul varianta ca fostul portar să îşi fi înscenat dispariţia, pentru a scăpa de datorii, dar e un scenariu la care s-a renunţat între timp. Poliţia britanică, în strânsă legătură cu cea din Polonia, a stabilit clar că în tot acest timp niciunul din apropiaţii sau din familia lui Biecke nu au auzit de el.

Oricine deține informații despre acest caz este îndemnat să le anunțe cât mai curând posibil.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri