Becali, declarație-bombă: Vom dobândi din nou marca Steaua. Pe ce se bazează finanțatorul

Data actualizării: Data publicării:
gigi becali
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a declarat că în curând gruparea sa va redobândi marca Steaua, după ce Curtea de Apel Bucureşti a dat, marţi, o decizie în acest litigiu.

180316_CONFERINTA_BECALI_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

„Respinge cererea de sesizare a ÎCCJ, ca inadmisibilă. Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 3425/3.12.2014, pronunţată de ÎCCJ-Secţia I Civilă în dosarul nr. 42805/3/2011 şi a deciziei civile nr. 989A/21.12.2016, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti -Secţia a IV -a Civilă în dosarul nr. 31705/3/2015, ca neîntemeiată. Admite excepţia autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 267A/22.03.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bcuureşti -Secţia a IV -a Civilă în dosarul nr. 3933/3/2015. Admite apelul. Anulează în parte sentinţa apelată. Respinge excepţia lipsei de interes, ca neîntemeiată. Respinge pentru autoritate de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinţă a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 72827, cererea de decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 130904. Păstrează sentinţa sub aspectul soluţionării excepţiilor necompetenţei materiale şi inadmisibilităţii şi al sesizării Curţii Constituţionale. Reţine cauza pentru evocarea fondului sub aspectul celorlalte cereri formulate de reclamantă. Acordă termen la 22.01.2019, C3, ora 10.00,cu citarea părţilor. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei”, se arată în decizia pronunţată, marţi, de CAB.

Becali vede în această decizie un succes pentru FCSB, o "bombă atomică" care îl va „distruge” pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

„Am câştigat procesul cu Talpan şi cu CSA. Deci noi pierdusem la tribunal. Curtea de apel spune aşa: admite apelul, respinge toate cererile lui CSA ca inadmisibile şi a dat şi termen pe data de 22 ianuarie. De obicei se anulează sentinaţa şi se dă spre rejudecare. Curtea de Apel a făcut mai mult, nu le mai dau spre rejudecare, le anulez sentinţa şi judec eu, pentru că tu nu ştii să judeci aşa ceva, cu alte cuvinte. Înseamnă că ce a scris avocatul ne-a admis nouă. Cât de curând vom dobândi din nou marca. Şi dacă dobândim marca cât de curând, le anulează lor mărcile, pentru clasa fotbal, toate, alea 7-10, câte au ei, pentru că dacă le ţii cinci ani şi nu le foloseşti ele decad din drepturi, conform legilor europene. Şi atunci toate astea ale lor, pentru clasa fotbal, decad şi noi ţinem marca noastră FCSB, Fotbal Club Steaua Bucureşti o recâştigăm şi mergem şi facem revizuire şi o folosim la prejudiciu şi la revedere cu Talpan. Asta este bombă atomică, adică îl distrugem pe Talpan definitiv”, a declarat Becali, la Digi Sport. 

Potrivit lui Becali, FCSB a cerut CAB anularea tururor mărcilor CSA Steaua pe clasa fotbal, pentru că gruparea armatei nu avea fotbal.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pe câți bani cântă la nunți Irina Loghin, în 2024! Suma nu este deloc mică, de ce cere atât
Digi FM
A plecat din țară în urmă cu 20 de ani, iar acum vrea să se întoarcă acasă. Mesajul unei românce a devenit...
Pro FM
Nicki Minaj a fost arestată pentru posesie de droguri în Amsterdam. Cum a explicat artista incidentul pe care...
Film Now
Jane Fonda, fermecătoare la Festivalul de Film de la Cannes. După defilarea pe covorul roșu, actrița de 86 de...
Adevarul
Cum răspund ucrainenii noii legi a mobilizării: „Aș alege străinătatea, aș da mită. Viața mea este pe primul...
Newsweek
Maghiarii dau năvală să cumpere din România. „Până și produsele ungurești sunt mai ieftine la Arad"
Digi FM
Nadia Comăneci, declarații despre cum i-a schimbat viața gimnastica: „Sportul mi-a dat o voce pe când aveam...
Digi World
Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină...
UTV
(VIDEO) Travis Scott si iubitul lui Cher au fost implicati intr-o bataie la petrecerea de dupa Cannes 2024