Bourceanu, aproape de un transfer în Italia. Fiorentina e gata să dea peste 4 milioane de euro pe căpitanul Stelei

Data publicării:
bourceanu-si-a-intrat-in-rol-i-a-pus-la-zid-pe-turnatorii-din-vestiarul-stelei-vezi-ce-a-spus-despre-ei size1

Preţul ar putea fi mai mare de 4 milioane de euro, atât cât ar fi dispuşi să ofere ruşii de la Kuban Krasnodar, echipă pregătită de Dorinel Munteanu. Bourceanu a fost cumpărat de Steaua în urmă cu doi ani de la Poli Timişoara, contra sumei de 700.000 de euro.

Pe de altă parte, steliştii şi-au asigurat proprietatea totală a lui Vlad Chiricheş. Roş-albaştrii au profitat de o clauză din contractul de transfer al jucătorului şi au cumpărat cu 500.000 de euro cele 25 de procente deţinute încă de Pandurii Târgu Jiu.

Pentru a acoperi plecarea la Sevilla a golgeterului din sezonul trecut, Raul Rusescu, Steaua va încerca să îl aducă pe grecul Pantelis Kapetanos, căzut în dizgraţia lui Mircea Rednic la CFR Cluj. Roş-albaştrii pun însă condiţii.

„Noi, pentru că respectăm regulamentele, aşteptăm să vedem ce se întâmplă. În situaţia în care Kapetanos va fi declarat jucător liber, îi vom face o ofertă. Dacă va accepta oferta, va deveni jucătorul Stelei. Dacă intrăm în competiţie cu 10 cluburi din străinătate probabil că nu o să avem foarte multe şanse, pentru că ştim foarte bine ce putem oferi”, a declarat managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Dacă nu vor reuşi să-l convingă pe Kapetanos să reîmbrace tricoul roş-albastru, steliştii se vor orienta către piaţa externă.

Aseară, Steaua a terminat la egalitate, 1-1, pe Arena Naţională, cu Dinamo Tbilisi, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Cum în prima manşă au învins cu 2-0, roş-albaştrii s-au calificat în play-off-ul competiţiei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri