Casa lui Daniel Sturridge, fostul atacant al lui Liverpool, a fost devastată. Hoții au furat inclusiv câinele

Data publicării:
daniel-sturridge-dog-instagram
În iulie 2019, casa lui Sturridge din Los Angeles a fost prădată de hoţi. Odată cu alte lucruri care i-au fost furate, a dispărut şi câinele fotbalistului, un Pomeranian numit Lucci. Foto: Instagram/ Daniel Sturridge

Fostul jucător al lui Liverpool Daniel Sturridge a anunțat, marți, că i-a fost spartă casa din Los Angeles și, pe lângă bunurile furate, hoții i-au luat inclusiv câinele. El a publicat un video pe contul său de Instagram în care prezintă daunele și că va plăti „oricât” celui care îi va aduce câinele înapoi.

În videoclipul publicat de jucătorul britanic se poate observa o ușă de sticlă care fusese spartă și dezordinea cauzată de pătrunderea spărgătorilor. Fostul atacant al lui Liverpool menționează că i-au fost furate mai multe genți, însă lucrul care l-a supărat cel mai rău pe sportiv a fost faptul că hoții i-au furat câinele.

„Cum să-i spargi casa cuiva și să-i furi câinele? Sunteți nebuni?! Intri în casa cuiva ca să-i iei câinele? 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jucătorul britanic este dispus să plătească oricât pentru a-și recupera patrupedul. Sturridge a postat și câteva poze cu câinele și un videoclip în care apăreau trei bărbați cu glugi pe cap.

„Vom plăti oricât pentru câine. Oricine îmi aduce câinele înapoi, 20 de mii, 30 de mii de dolari, oricât”, au fost comentariile lui Daniel Sturridge, potrivit Mediafax.

Fostul jucător al lui Liverpool le-a transmis urmăritorilor săi că va plăti pe oricine îi poate oferi detalii referitoare la identitatea spărgătorilor.

„Oricine știe cine a intrat în casa mea, voi plăti oricât. Sunt foarte serios. Voi plăti oricât. Nu contează suma”, a fost mesajul transmis fanilor săi.

Daniel Sturridge, care se află în negocieri cu Aston Villa, a plecat de la Liverpool atunci când contractul său a expirat la sfârșitul lunii iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri