FCSB are un nou antrenor

Data publicării:
becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat în cursul zilei de azi că echipa s-a despărțit de tehnicianul Laurențiu Reghecampf și că din următorul sezon pe banca echipei va lua loc Nicolae Dică, informează DigiSport.ro.

„Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luăm la revedere”, a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Ulterior, la locaţie au sosit Valeriu Argăseală şi Laurenţiu Reghecampf.

Dică a mai activat în calitate de antrenor secund la formația roș-albastră sub comanda lui Mirel Rădoi din urmă cu doi ani. În ultima perioadă, Becali a purtat mai multe discuții cu fostul fotbalist și spune că a fost impresionat de el. Nicolae Dică are licență de antrenor clasa A și poate sta pe banca echipei. E băiat tânăr, a vorbit frumos de Steaua, l-am auzit când a vorbit la Digi”, a mai spus patronul roș-albaștrilor.

De asemenea, Dică este recomandat de trecutul său la echipa lui Becali şi de faptul că mereu a fost printre cei care a luat partea FCSB în conflictul cu CSA Steaua. La acest lucru se adaugă şi faptul că tehnicianul de 37 de ani nu ar cere un salariu foarte mare, un argument important în favoarea sa. Dică i-ar fi fost propus lui Becali chiar de Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei având în continuare o relaţie foarte bună cu fostul "decar" din Ghencea. Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experienţă în fotbal şi îi mai cer sfaturi”, a recunoscut piteşteanul.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua, între 2014 și 2015, în perioada în care echipa a fost pregătită de Costel Gâlcă și de Mirel Rădoi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri