LIGA I. Astra Giurgiu, lider de iarnă, după ce a remizat cu Steaua, scor 1-1

Data publicării:
188695 188695 stanciu yahaya steaua astra-1

Golul gazdelor a fost marcat de Enache '35, iar pentru Steaua a înscris Varela '45+1.

Au jucat echipele:

Astra Giurgiu: Silviu Lung - Măţel, Ben Youssef, Mureşan, Morais - Laban, Yahaya (Cristescu '70) - Yoda (Bukari '61), Budescu (Ivanovski '83), Enache - Yazalde. Antrenor: Daniel Isăilă.

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Prepeliţă (Iancu '77) - Popa, Chipciu (Tatu '65), Tănase - Piovaccari (Stanciu '83). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Yazalde '38, Yahaya '67

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost trimis în tribună de centralul Istvan Kovacs, după golul marcat de Enache.

Reghecampf: „Am scos un rezultat bun împotriva tuturor. Kovacs nu va mai arbitra Steaua și Astra”

Antrenorul roș-albaștrilor a fost foarte dezamăgit de arbitraj, a spus că Istvan Kovacs nu va mai conduce un meci al Stelei și că este liniștit în privința șanselor pe care echipa sa le are la titlu.

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de nervos la finalul partidei de la Giurgiu. Tehnicianul a criticat maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs și a spus că nu înțelege de ce a fost eliminat.

„Știți că eu nu vorbesc de arbitraj de obicei, dar când ai un fault foarte clar și un jucător care este afară și nu este lăsat să intre, apoi iei gol pe contraatac este foarte greu să joci. Plus că domnii arbitri au dictat multe faze împotriva noastră. Dar, chiar și așa, jucând împotriva tuturor, am obținut un rezultat foarte bun. Cu siguranță, Istvan Kovacs nu va mai arbitra niciun meci al Stelei sau al Astrei de la anul”, a spus Reghecampf, potrivit digisport.ro.

Antrenorul campionilor a explicat apoi faza care a dus la eliminarea sa. 

„Arbitrul a considerat că l-am jignit, am făcut câțiva pași de nervi, plus că au fost multe momente când noi am fost în situații foarte bune și am fost dezavantajați”, a mai spus Reghecampf.

„Per ansamblu, sunt destul de mulțumit. În acest campionat, n-am pierdut niciun meci. Este păcat că nu ne-am calificat în primăvara europeană, dar am învățat multe și la anul sperăm să facem mult mai bine. Cu restanțele câștigate vom reajunge într-o poziție care ne va permite să câștigăm campionatul”, a subliniat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri