EL | Dezastru pentru Astra, la Roma

Data actualizării: Data publicării:
astra

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa AS Roma, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, meci la care Francesco Tottii a contribuit la trei goluri.

astra

ACTUALIZARE 12:00 - Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa AS Roma, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, meci la care Francesco Tottii a contribuit la trei goluri.

Au marcat: Strootman ’15, Fazio ‘45+2, Fabricio ’47 (autogol) şi Salah ‘55.

1-0: Strootman a înscris după o lovitură liberă executată de Totti.

2-0: Fazio a marcat tot după o lovitură liberă executată de Totti, la care Lung a deviat în bară, mingea ajungând la autorul golului, care a trimis balonul cu capul în plasă.

3-0: Fabricio a trimis în propria poartă o minge trimisă de Perotti către Salah.

4-0: Salah a marcat după o pasă de la Totti.


 

DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

ACTUALIZARE 23:00 - Echipa AS Roma conduce Astra Giurgiu, scor 2-0, la pauză, pe Stadionul Olimpic din Roma, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa.

Gazdele au deschis scorul prin Strootman, în minutul 15. Golul doi a fost înscris de Fazio, în minutul 45+2.


Astra a plecat cu șansa a doua și în fața celor de la West Ham United, în play-off-ul pentru UEL, dar giurgiuvenii s-au autodepășit și au pus la respect o echipă cu un buget incomparabil mai mare. Șumudică mizează pe faptul că poate italienii nu pun mare preț pe această competiție europeană și că ar fi un moment nou ca jucătorii săi să uimească din nou Europa.

„Va fi o partidă dificilă, trebuie să rămânem concentraţi pe toată durata jocului. Vrem să trecem peste problemele financiare. Chiar dacă nu vom câştiga, obiectivul nostru este să lăsăm o impresie bună. Nu este important să ai vedete în echipă, important este grupul. Nu ştiu cum vom juca, important nu este doar să te aperi bine, ci să şi marchezi. Sezonul trecut, în aproximativ 40 de meciuri doar în două nu am marcat. Totti este un mare om, nu trebuie să-l descriu eu, este un jucător extraordinar. Roma este favorită, nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de înfrângerea cu Torino. Este foarte puternică pe teren propriu, pune presiune, dar şi noi avem atuurile noastre. Sperăm să câştigăm”, a spus Șumudică.

Chiar dacă cei de la Steaua, prin vocea lui Gigi Becali, susțin că Alibec a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea roș-albastră, atacantul nu numai că a făcut deplasarea la Roma, dar este anunțat și titular.

Formațiile probabile

AS Roma: Alisson - Bruno Peres, Manolas, Fazio, Juan Jesus - Strootman, Paredes - El Shaarawy, Totti, Iturbe - Dzeko
Antrenor: Luciano Spaletti

Astra: S. Lung jr - Săpunaru, Geraldo, Fabricio, J. Morais - Lovin, Takayuki - Boudjemaa, Budescu, Teixeira - Alibec
Antrenor: Marius Șumudică

Arbitru: Aliyar Aghayev
Asistenți: Zeynal Zeynalov și Rza Mammadov (toți din Azerbaidjan).

Stadion: Olimpico (Roma)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri