Pique, prezent la antrenamentul naţionalei Spaniei, apostrofat de fani: „Ticălos, afară de la naţională”

Data publicării:
gerard pique la vot referendum barcelona

Fundaşul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a fost apostrofat de fanii prezenţi la antrenamentul naţionalei Spaniei, care i-au reproşat că nu merită să fie în lot deoarece şi-a manifestat susţinerea pentru Catalonia.

gerard pique la vot referendum barcelona
Foto: Facebook

Pique, ticălos, afară din naţională”, „Pique, Spania este ţara ta”, i-au scandat fanii, majoritatea afişând banderole cu drapelul spaniol. Conform Marca, şi selecţionerul Julen Lopetegui a fost ţinta insultelor, pentru că l-a convocat pe Pique.

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a declarat, duminică, după meciul cu Las Palmas, că se simte catalan mai mult ca niciodată şi că dacă se consideră că reprezintă o problemă prin opiniile sale, este dispus să se retragă din naţionala Spaniei.

În total 90% dintre cei 2,26 de milioane de catalani care au votat duminică s-au pronunţat pentru independenţă, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului Cataloniei Jordi Turull, precizând că aproape 8% dintre votanţi au respins independenţa, iar restul voturilor au fost albe sau nule. Cel puţin 844 de persoane şi 33 de poliţişti au fost rănite în cursul descinderilor violente ale poliţiei.

În Catalonia sunt înregistraţi în total 5,3 milioane de alegători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri