Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Reacția lui Messi după ce a aflat de plecarea lui Neymar

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a postat, miercuri, pe Instagram, un mesaj prin care i-a urat succes brazilianului Neymar, care a anunţat că va părăsi gruparea catalană, informează News.ro.

 

Fue un placer enorme haber compartido todos estos años con vos, amigo @neymarjr. Te deseo mucha suerte en esta nueva etapa de tu vida. Nos vemos Tkm

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

„A fost o plăcere imensă să fiu alături de tine în toţi aceşti ani, prietene Neymar. Îţi doresc mult succes în această nouă etapă a vieţii tale”, a scris Messi.

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că Neymar a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a nu participa la antrenament, pentru a-şi rezolva situaţia privind viitorul său. Înainte de antrenamentul de dimineaţă, Neymar i-a informat pe cei prezenţi că vrea să plece, astfel că a primit permisiunea de a pleca de la antrenament pentru a-şi rezolva situaţia, a precizat gruparea spaniolă.

Neymar a fost prezent, miercuri, la reunirea echipei FC Barcelona după turneul din SUA, însă nu s-a antrenat şi le-a transmis coechipierilor că va pleca la Paris Saint-Germain.

Neymar a sosit miercuri dimineaţă la centrul de antrenament Ciutat Esportiva Joan Gamper pentru a îşi lua rămas bun de la coechipierii săi. Atacantul brazilian a plecat imediat după ce a discutat cu coechipierii săi, fără să participe la antrenament.

Conform presei spaniole, cel mai probabil transferul său la Paris Saint-Germain va fi oficializat vineri.

Pentru achiziţionarea lui Neymar, PSG este pregătită să achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.