Steaua - Academia Rapid, derby-ul aşteptat de toţi fanii, în direct la Digi Sport

Data publicării:
steaua

Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, din Liga a 4-a, va fi televizat de Digi Sport! Meciul este programat să se dispute pe data de 14 aprilie, de la ora 19:45, pe Arena Naţională. Foarte curând, clubul din Ghencea va anunţa preţul biletelor şi le va pune în vânzare. Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, aşteaptă la derby în jur de 30.000 de spectatori, scrie digisport.ro.

Meciul este aşteptat cu sufletul la gură de susţinătorii ambelor formaţii. Partida tur, disputată pe Giuleşti, cu casa închisă, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Atmosfera a fost electrizantă, iar cele două galerii au oferit un spectacol de zile mari. La fel se va întâmpla şi acum dacă ţinem cont de rivalitatea dintre cele două grupuri de fani.

Iniţial, partida a fost programată să se dispute la Chiajna, pe stadionul Concordiei. Însă suporterii Stelei au anunţat că vor boicota meciul. Fanii şi conducerea au avut, însă, o întâlnire, în urma căreia s-a decis ca derby-ul să aibă loc pe Arena Naţională, deşi suporterii ar fi preferat ca meciul să se dispute pe Stadionul Ghencea.

Nucleul dur al suporterilor din Ghencea este alături de echipa Armatei, din Liga a 4-a, nu de cea a lui Gigi Becali, FCSB. Războiul dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când clubul patronat de Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie, prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri