U21 la EURO 2019. În ce grupă joacă România. Mirel Rădoi: „Le vom face viaţa grea tuturor”

Data actualizării: Data publicării:
minge fotbal lpf.ro

Reprezentativa U21 a României va evolua în grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia, la Campionatul European din 2019, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Bologna.

România U21 - Croația U21 va fi meciul de debut al elevilor lui Mirel Rădoi. Acesta va avea loc pe pe 18 iunie. Următoarea partidă va fi pe 21 iunie, împotriva Angliei, în timp ce ultima partida o vom disputa cu Franța, relatează Digisport.ro.

Selecţionerul echipei under 21 a României, Mirel Rădoi, a declarat, vineri, că naţionala de tineret nu se teme de niciun adversar şi le va face viaţa grea tuturor la Campionatul European din 2019.

Era clar că vom întâlni adversari puternici. Ne-am calificat ca să ne batem cu cei mai puternici şi asta vom face. Chiar dacă suntem outsideri, le vom face viaţa grea tuturor. Toată echipa se va apăra şi toată echipa va ataca! Am avut cea mai bună defensivă, şi noi, şi englezii, dar nu mai contează ce a fost în preliminarii. Nu ne temem de niciun adversar”, a spus Rădoi, potrivit FRF.

Programul meciurilor grupei C de la EURO 2019

18 iunie: Anglia – Franța, ROMÂNIA – Croația

21 iunie: Anglia – ROMÂNIA, Franța – Croația

24 iunie: Croația – Anglia, Franța – ROMÂNIA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri