VIDEO. Suporterii suedezi, fiesta în Centrul Vechi înainte de meciul România-Suedia

Data publicării:
Suporteri suedezi, încălzindu-se în Centrul Vechi din București pentru meciul cu România din preliminariile EURO 2020
Suporteri suedezi, încălzindu-se în Centrul Vechi din București pentru meciul cu România din preliminariile EURO 2020

Cu câteva ore înainte de meciul decisiv dintre România și Suedia pentru calificarea la EURO 2020, Centrul Vechi din Capitală răsuna de cântecele și bucuria suporterilor suedezi. În jurul orei 16:00 erau cam 200 de suporteri suedezi în Centrul Vechi.

Au fost tensiuni între FRF și oficialii suedezi, care se tem de mesaje rasiste din partea românilor la meci. 50.000 de suporteri sunt așteptați pe Arena Națională. În Centrul Vechi, însă, în rândul suporterilor, tensiunile nu s-au resimțit. Iată cum sărbătoreau:

Suporterii suedezi au venit încă de joi în România și au trecut prin Centrul Vechi, vineri, înainte de a merge la Arena Națională. Foarte vocali, sunt optimiști și dau pronosticuri: va fi 3-0 pentru Suedia în meciul cu România, spune unul dintre ei, în timp ce altul e mai rezervat: va fi egal, 1-1, pentru că naționala lui Cosmin Contra s-a arătat puternică în acest an. La un egal, se va califica însă Suedia. „Veți reveni anul viitor, mai puternici”, ne consolează un suporter suedez.

Suporterii suedezi știu câte ceva despre fotbalul românesc. Și-l amintesc pe Adrian Mutu, pe care îl consideră aproape la fel de bun ca atacantul lor Zlatan Ibrahimovici.

N-au fost incidente cu suporterii suedezi, care chiar s-au salutat cu suporterii români care mai treceau pe lângă ei.

România are neapărat nevoie de o victorie în meciul cu Suedia pentru a spera la calificarea în grupele EURO 2020.

Citiți și:  Mesajul Ambasadei Suediei înaintea meciului de azi cu România

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri