Predicțiile specialiștilor australieni: Halep va câștiga la Roland Garros. Evoluția lui Wozniacki nu e văzută cu ochi buni

Data publicării:
halep

Australian Open face câteva predicții pentru anul 2018 în tenis, iar prima este că Simona Halep va cuceri primul său trofeu de Grand Slam la turneul French Open.

„Simona Halep a spus că era pregătită mental pentru finala Australian Open, dar nu și fizic. După ce va lua o pauză pentru a se recupera, este de așteptat ca Halep să revină mai înfometată ca niciodată și nu doborâtă mental. Cea mai bună șansă a sa de a cuceri un trofeul de Grand Slam rămâne turneul de la Roland Garros, unde cel mai probabil își va lua revanșa pentru victoria care i-a scăpat printre degete anul trecut”, scrie Tennis Australia.

Pe de altă parte, australienii nu văd cu ochi buni evoluția danezei Caroline Wozniacki. „I-a luat 12 ani și jumătate, 67 de săptămâni pe primul loc mondial și 811 meciuri pentru a ajunge aici, dar Caroline Wozniacki a reușit să cucerească sâmbătă primul său titlu într-un turneu de Grand Slam”. Tennis Australia notează că 10 din 11 jucătoare au avut rezultate dezamăgitoare după câștigarea primului lor trofeu de Grand Slam și apreciază că Wozniacki a ajuns doar de două ori în turul al treilea la French Open, așa că eliminarea sa timpurie din turneu nu ar fi o surpriză.

Angelique Kerber va rămâne o adversară redutabilă și în 2018, însă „nu ar trebui să ne așteptăm la miracole din partea ei la Roland Garros, acesta fiind turneul la care Kerber a avut cele mai slabe rezultate, de-a lungul anilor”.

Australienii mai remarcă și faptul că revenirea Serenei Williams i-ar putea pune probleme bunei sale prietene Caroline Wozniacki, care ar putea să o întâlnească pe Williams în fazele finale ale turneului Down Under, pe care daneza l-a câștigat anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri