Americanii o văd pe Simona câştigătoarea Turneului Campioanelor

Data publicării:
BNP Paribas WTA Finals: Singapore 2016 - Day One

Tennis Magazine a „anunţat” deja câştigătoarea Turneului Campionelor. Celebrul jurnalist american Steve Tignor a prezis că Simona Halep îşi va adjudeca cel mai important trofeu al carierei, după eventualul succes de la Singapore, scrie digisport.ro.

BNP Paribas WTA Finals: Singapore 2016 - Day One
Foto: Guliver/GettyImages

Tignor anunţă că în semifinale, Halep o va învinge pe Svetlana Kuznetsova, în timp ce Angelique Kerber o va elimina pe campioana en-titre, Agnieszka Radwanska. În ultimul act, Halep va trece de numărul unu mondial şi va fi campioană la Singapore.

Până la o eventuală finală cu Kerber, Simona o va întâlni pe cea mai bună jucătoare a lumii în al doilea meci din Grupa Roşie, unul care se va desfăşura marţi, de la ora 14:30, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2. 

Halep o conduce la capitolul „directe” pe Kerber cu 4-3, dar Angelique este cea care s-a impus în 3 dintre dintre cele 4 partide disputate în 2016 (Fed Cup, Wimbledon, Cincinnati). Simo a câştigat duelul de la Montreal, dar şi cele de la Toronto (2015), Doha (2014) şi Saint-Raphael (2009).

În celălalt meci al grupei se vor întâlni Madison Keys şi Dominika Cibulkova, cele două învinse de duminică.

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport între 23 şi 30 octombrie.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri