Bianca Andreescu nu va participa la Australian Open

Data publicării:
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 mondial, a anunțat că nu va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Anunțul a fost făcut de sportivă pe contul de Twitter:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, revelația sezonului trecut în tenisul feminin, nu s-a refăcut încă după accidentarea la genunchi din cauza căreia a abandonat şi la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Grand Slam-ul Australiei începe la 20 ianuarie, iar Simona Halep țintește câștigarea acestui titlu, care îi lipsește din palmares.

Deocamdată, Simona Halep va evolua direct în turul doi la turneul de la Adelaide, dotat cu premii de 848.000 de dolari. Este primul meci pe care Simona Halep îl are în acest an și îl va disputa cu învingătoarea meciului dintre australianca Ajla Tomjlanovici, beneficiara unui wild card, şi o jucătoare venită din calificări.

Simona Halep este a doua favorită la Adelaide, după numărul 1 mondial, Ashleigh Barty. Marți sau miercuri ar urma să aibă loc meciul Simonei, urmând ca ziua și ora finale să fie anunțate de organizatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri