FOTO. Simona Halep, vacanță la schi alături de Darren Cahill

Data publicării:
simona cahill schi - instagram

Simona Halep îşi petrece pe pârtia de schi a 55-a săptămână ca lider mondial. Deşi a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill, românca a mers alături de fostul antrenor într-o staţiune din Austria.

Atât Simona Halep, cât și Darren Cahill au postat fotografii și scurte mesaje pe Instagram.

simona cahill schi - instagram
Simona Halep și Darren Cahill la schi în Austria Foto: Instagram Darren Cahill

„Mulțumesc pentru incredibilul sfârșit de sezon, Simona Halep. Schiul te așteaptă, când te vei retrage... peste vreo zece ani”, a scris Darren Cahill, care a folosit hashtagurile „prieteni buni” și „viață plăcută”.

simona halep darren cahill schi - instagram
Simona Halep și Darren Cahill la schi în Austria Foto: Instagram Simona Halep

„Să câștigi e important, dar prietenia e pentru totdeauna”, este comentariul care însoțește fotografia cu Darren Cahill pe care o postează pe contul său Simona Halep. O altă fotografie, în care apare alături de Cahill, dar și de alte persoane are ca hashtag „oameni minunați”.

simona halep la schi prieteni
Simona Halep cu Darren Cahill la schi în Austria, după ce și-au întrerupt colaborarea Foto: Instagram Simona Halep

Aproape două luni au trecut de la ultimul meci, dupa ce Halep a resimţit dureri la spate la Wuhan şi Beijing. Cea mai bună jucătoare din lume revine pe teren în direct la Digi Sport, la început de ianuarie, la Sydney.

Am încredere că o să fie un an bun, dar se poate la început să fie mai greu, pentru că n-am avut meciuri oficiale prea multe în acest sfârșit de sezon”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, locul I WTA, nu s-a înscris la turneul de la Shenzhen (30 decembrie-5 ianuarie), la care este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu. Potrivit tennis.life, Halep va evolua săptămâna următoare (din 7 ianuarie), la Sydney, turneu de categorie Premier.

Totuși, românca ar putea merge şi la prima competiţie din 2019, la Shenzhen, unde s-a impus în acest an. Titlul din China şi finala de la Australian Open sunt performanţele pe care românca trebuie să le apere în ianuarie pentru a nu fi detronată. Ea ar putea cere un wild card.

Simona Halep, liderul WTA, a declarat că în perioada viitoare nu va avea antrenor, ca urmare a despărţirii de Darren Cahill, şi că vrea să meargă singură la câteva turnee.

Darren Cahill a anunţat la începutul lunii noiembrie că nu o va mai antrena pe Simona Halep, el renunţând la colaborare din motive familiale. Au existat însă speculații că antrenorul și-ar putea începe colaborarea cu alți sportivi.

Simona Halep era pregătită de Darren Cahill din 2015, după ce lucrase anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltare a carierei tinerilor jucători.

Citiți și:  Simona Halep, fără Darren Cahill. CTP: Este o veste proastă, n-are rost să îndulcim pilula

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri