Venus Williams a fost absolvită de vină pentru accidentul rutier soldat cu un deces

Data publicării:
venus
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams nu va fi pusă sub acuzare pentru accidentul rutier din 9 iunie, soldat cu un deces, a anunţat presa americană, citată de Le Figaro.

venus
Foto: Guliver/GettyImages

Poliţia din Florida a concluzionat că niciuna dintre şoferiţele implicate în accident nu are vreo responsabilitate, după coliziunea survenită la o intersecţie din Palm Beach Gardens (Florida), care a provocat moartea unui bărbat de 78 de ani. "După ancheta noastră şi conform legilor din Florida, nicio acuzare nu va fi formulată în acest caz", se arată în raportul poliţiei din Palm Beach Gardens, notează News.ro.

Potrivit poliţiei, o a treia maşină neidentificată i-a tăiat drumul lui Venus, care voia să intre în intersecţie. Imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere de la intrarea în complexul în care locuieşte Williams arată că sportiva nu a încălcat regulile în momentul în care a intrat în intersecţie. Însă o maşină care nu a fost implicată în accident a făcut-o pe jucătoare să întârzie în intersecţie, iar între timp culoarea semaforului s-a schimbat, astfel că maşina condusă de Linda, soţia victimei accidentului, Jerome Barson, a intrat în coliziune cu vehiculul condus de Williams.

Venus Williams, locul 11 WTA, a fost implicată într-un accident rutier la 9 iunie soldat cu decesul după două săptămâni a lui Jerome Barson în vârstă de 78 de ani. Ea a fost dată în judecată de familia bărbatului. Familia lui Jerome Barson a precizat, în plângerea depusă, că Williams a dat dovadă de neglijenţă la volan şi a provocat accidentul.

Benson a murit la 22 iunie, la câteva zile după ce vehiculul în care se afla a fost lovit de maşina de teren condusă de sportivă, într-o intersecţie din zona Palm Beach Gardens.

Avocatul sportivei, Malcolm Cunningham, a declarat că Venus Williams a intrat în intersecţie pe culoarea verde şi circula cu viteză redusă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri