VIDEO. CTP, despre înjurăturile Mihaelei Buzărnescu pe teren: Ilie Năstase ar fi mândru

Data actualizării: Data publicării:
ctp3

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), după ce a dispus de olandeza Kiki Bertens, a 12-a favorită, cu 3-6, 7-6 (5), 6-3. Cristian Tudor Popescu a vorbit despre înjurăturile sportivei din România, relatează Digi Sport.

Buzărnescu (30 ani, 28 WTA) s-a impus după două ore şi 40 de minute în faţa numărului 20 mondial (26 ani), la capătul unui meci cu răsturnări de scor.

În setul al doilea, Bertens a condus cu 5-2, dar Buzărnescu a reuşit o revenire formidabilă. A intrat în decisiv cu un ascendent moral, însă, simţind că nu mai are nivelul din ultimele game-uri, a avut nevoie să se descarce. Au urmat câteva momente în care a folosit cuvinte care "l-ar face mândru şi pe Năstase", celebru pentru ieşirile sale nervoase, după cum spune CTP. 

"Mănânc mingile astea", "Te urăsc, arbitro!", "Nu mai pot, nu mai pot!" sau "Nu mai suport viaţa asta!" au fost cele mai cuminţi replici ale Mihaelei, care i-a înjurat şi pe arbitri.

Într-un final, totul s-a terminat cu bine pentru Miki, care este lăudată de reputatul ziarist. Acesta a trecut chiar şi peste momentele de nervi ale bucureştencei, conştient că acelea au făcut-o să îşi dea reset şi să se capaciteze la maximum pentru finalul partidei.

„Cu o voință excepțională, mâini de aur și un potop de țipete și înjurături de care și Ilie Năstase ar fi mândru, inclusiv la adresa arbitre, Mihaela Buzărnescu a întors-o la Easbourne pe Kiki Bertens de la 3-6, 2-5, câștigând decisivul cu 6-3. Să sperăm că pe-acolo nu traduce nimeni din română...”, a scris Cristian Tudor Popescu pe contul personal de Facebook.

În optimile de finală, Mihaela o va întâlni pe Jelena Ostapenko, într-o partidă ce va putea fi urmărită pe Digi Sport 2.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri