Un jucător de la Wimbledon a uitat de rachete și a intrat pe teren fără ele. În continuare a produs cea mai mare surpriză din turneu

Data actualizării: Data publicării:
jucator de tenis cu echipament alb
Ugo Humbert, la Wimbledon 2022 FOTO: Profimedia Images

Jucătorul de tenis Ugo Humbert, aflat pe poziția 112 în clasamentul ATP, este în centrul unui întâmplări hazlii la Wimbledon 2022, turneu aflat în plină desfășurare la Londra. Francezul Humbert a intrat pe terenul nr. 2 echipat regulementar și aparent cu toate elementele necesare pentru meciul din turul doi împotriva lui Casper Ruud, cu o singură excepție: rachetele.

După ce partida a fost amânată cu 90 de minute, din cauza ploii, Humbert a intrat în arenă hotărât să-și înfrunte adversarul norvegian, numai că meciul s-a amânat din nou după ce l-a anunțat pe arbitru că nu are cu ce să lovească mingile, pentru că și-a uitat rachetele, potrivit CNN.

„Nu am nicio rachetă. Îmi pare rău", s-a scuzat Humbert față de arbitru.

Humbert și Ruud au așteptat câteva minute până când cineva s-a repezit pe teren cu trei rachete.

Mulțimea de spectactori de la Wimbledon a fost extrem de amuzată de toată scena, iar momentul în care rachetele au ajuns într-un final pe teren a fost răsplătit cu urale și aplauze. Jucătorul francez nu s-a putut abține și a zâmbit și el încurcat.

Humbert a pierdut primul set al partidei, dar apoi s-a dezlățuit și le-a câștigat pe următoarele 3, eliminându-l din competiție pe Casper Ruud. A produs, astfel, un adevărat șoc, pentru că adversarul norvegian, aflat pe locul 6 în clasamentul mondial, era favoritul numărul 3 la Wimbledon.

Humbert, aflat acum pe locul 112 în lume, a avut anul trecut un sezon bun, reușind să urce în top 25, după victoria la Halle Open din Germania în 2021.

După victoria împotriva lui Ruud, Humbert a spus că suprafața de la Londra se potrivește stilului său de joc. „Îmi place să joc pe iarbă. Am jucat multe meciuri bune. Este o victorie mare, așa că sunt foarte fericit”.

Humbert îl va întâlni pe belgianul David Goffin în turul al treilea.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri