Un bărbat a murit şi un copil a fost grav rănit într-un accident produs de un şofer beat

Data actualizării: Data publicării:
accident
Un bărbat de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme.

Un bărbat a decedat, iar un copil de 5 ani a fost grav rănit într-un accident rutier provocat de un şofer beat, produs miercuri seară pe podul Decebal din municipiul Satu Mare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme.

"Din producerea evenimentului rutier, a rezultat decesul unui bărbat de 56 de ani, din Satu Mare, conducător al unuia dintre autovehicule, precum şi rănirea gravă a unui minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de către bărbatul de 36 de ani. Testarea cu aparatul etilotest ar fi indicat, în cazul bărbatului de 36 de ani, o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează sursa citată de Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pentru scoaterea din maşină a şoferului decedat a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare ale pompierilor.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri