Un bărbat a spart Biserica Sf. Mihail din centrul Clujului și a fugit cu cutia milei

Data actualizării: Data publicării:
cluj napoca catedrala
Biserica Sf. Mihail din Cluj. Foto: Captură Digi24

Un bărbat de 41 de ani din Braşov a spart Biserica Sfântul Mihail din Cluj-Napoca, distrugând un geam cu vitralii, şi apoi a furat cutia milei.

„La data de 26 august a.c., Poliţia municipiul Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi sustras cutia destinată colectării banilor din incinta Bisericii Sfântul Mihail din municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 3.000 de lei”, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de IPJ Cluj.

El a fost prins şi apoi reţinut pentru furt.

„La data de 28 august a.c., în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Braşov. Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 30 august a.c. a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind condus şi predat reprezentanţilor unui Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, se mai arată în informarea IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri