Un bărbat din Botoșani a fost trimis în judecată, după ce ar fi ucis două femei şi a violat o fată de 13 ani

Data actualizării: Data publicării:
moarte suspecta
Un bărbat din Neamț și-a ucis soția cu 30 de ani mai tânără decât el. Sursa foto: arhivă Digi24

Un bărbat a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani după ce a ucis două femei şi a întreţinut relaţii sexuale cu fiica de 13 ani a concubinei sale, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de procurori.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Ibăneşti, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată.

Pe 1 aprilie 2022, bărbatul a mers la locuinţa a două femei, mamă şi fiică, de 82 şi, respectiv 53 de ani, din satul Poiana, înjunghiindu-le pe acestea cu un cuţit în zona gâtului, ceea ce le-a produs decesul. Un vecin a găsit cadavrul uneia dintre victime în curtea casei, iar celălalt în interiorul locuinţei, scrie Agerpres.

Procurorii au stabilit, de asemenea, în timpul anchetei, că „începând din vara anului 2021 şi până în luna martie 2022, acelaşi bărbat a întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale normale cu fiica minoră a concubinei sale, cu care locuia împreună, utilizând atât constrângerea fizică, dar şi cea psihică”.

„În aceeaşi perioadă, în diferite împrejurări, altele decât cele în care a întreţinut şi raport sexual, a exercitat asupra minorei, prin constrângere fizică şi psihică, acte de natură sexuală”, se precizează în comunicat.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Botoşani.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri