Un bărbat din Olt a încercat să se sinucidă în timp ce transmitea live pe Facebook. Poliţiştii din localitate au ajuns la timp

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie noaptea, cu girofarele pornite
Foto: Facebook/ Poliția Română

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Olt care a încercat să se sinucidă în timp ce transmitea în direct pe Facebook, a fost salvat de poliţişti, după ce aceştia au fost sesizaţi la 112 de o persoană care a observat intenţia bărbatului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean de Poliţie Olt.

Poliţiştii au fost sesizaţi la 112, la ora 18:17, că un bărbat din comuna Nicolae Titulescu încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o reţea de socializare.

Pentru salvarea bărbatului au intervenit poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Perieţi. Agentul şef principal a sărit gardul locuinţei bărbatului şi a reuşit să-l salveze împreună cu doi cetăţeni.

„Agentul şef principal Comanac Daniel a escaladat gardul şi a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetăţeni, care au sărit în ajutor, acesta a reuşit să-l salveze”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost transportat la spital de către un echipaj de la Ambulanţa Olt, pentru îngrijiri medicale.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri