Un șofer băut din Botoşani a fost scos de polițiști din mașina aflată în mers pentru că a refuzat să oprescă

Data publicării:
masina de politie pe strada
Foto: Shutterstock

Poliţiştii din Botoşani au fost nevoiţi să scoată un şofer băut din maşină în timp ce vehiculul încă se afla în mers, deoarece bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au observat, pe strada Independenţei, un autoturism care se deplasa haotic, fără a avea în funcţiune sistemul de iluminare, informează Agerpres.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul auto a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea pe două străzi din oraş. Ulterior, acesta a încetinit viteza de deplasare, ceea ce le-a permisul poliţiştilor să-l extragă din autoturism, în mers.

"Conducătorul auto a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, unde i-a fost stabilită identitatea, în persoana unui bărbat, de 66 de ani, din municipiul Botoşani. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat Nenişcu.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri