VIDEO Momentul în care o mamă și cei doi copii ai săi sunt loviți din plin pe o trecere de pietoni din Buzău

Data publicării:
accident
Camerele de supraveghere din zonă au surprins impactul violent.

Au apărut imagini cu accidentul grav din Buzău, unde o mamă și cei 2 copii au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni de un taxi. Camerele de supraveghere din zonă au surprins impactul violent.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), accidentul a avut loc bulevardul Stadionului din municipiul Buzău, şoferul care i-a accidentat pe cei trei pietoni fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe bulevardul Stadionului dinspre strada Simila către Parcul Crâng, de către un şofer în vârstă de 36 de ani, din Buzău, a surprins şi a accidentat trei pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Persoanele rănite, o femeie de 27 de ani şi doi minori de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", informează IPJ Buzău.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) cu multiple traumatisme.

"În urma accidentului rutier produs pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzău, la UPU - SMURD au fost transportate trei victime: o femeie în vârstă de 27 de ani şi doi copii, cu vârste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 şi o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului şi feţei. Toţi pacienţii sunt stabili hemodinamic şi respirator, conştienţi, cooperanţi, în curs de investigaţii", a transmis SJU Buzău.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri