Armand, prima declarație după victorie: „Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, să încerce să mai umble la voturi”

Data actualizării: Data publicării:
Clotilde Armand în campania pentru alegerile locale 2020.
Clotilde Armand în campania pentru alegerile locale 2020. Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand și-a anunțat victoria marți seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Ea susține că diferența de voturi în favoarea ei este de peste 1.000 de voturi și i-a amenințat pe pesediști să nu mai „umble la voturi”.

„Matematic am învins”, a anunțat Clotilde Armand marți seară, în fața Biroului Electoral Sector 1.

Ea susține că „nu există baza legală pentru renumărare”, cu trimitere la decizia pe care urmează să o anunțe miercuri Biroul Electoral Central.

Mai mult, Armand și-a avertizat adversarii să nu mai „umble la voturi” și a promis că ancheta pornită privind eventualele fraude va merge până la capăt. 

„Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, eu zic să încerce să mai umble la voturi. (...) Promit că voi lupta cu toată forța mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită”, a mai afirmat ea.

Clotilde Armand susține că diferența de voturi dintre ea și Daniel Tudorache este de peste 1.000 în favoarea ei.

Clotilde Armand (candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL) a obținut 36.255 de voturi, iar contracandidatul ei, Daniel Tudorache (PSD) a primit 35.322 de voturi, potrivit unor surse USR.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri