Scandal în Deveselu, unde un unchi și nepotul său se luptă pentru primărie. Ce acuzații își aduc

Data actualizării: Data publicării:
deveselu
Unchi și nepot sunt prinși într-o luptă politică de proporții epice, după ce unchiul a fost dat afară din PSD în favoarea nepotului, care venea de la PNL

Bătălie pe viață și pe moarte pentru primăria din Deveselu, județul Olt. Unchi și nepot sunt prinși într-o luptă politică de proporții epice, după ce unchiul a fost dat afară din PSD în favoarea nepotului, care venea de la PNL. Așa că acum unchiul, care e și primar în exercițiu, candidează din partea PNL, iar nepotul e susținut de PSD.

Dușmănia dintre primarul Nicolae Dobre și nepotul său, Marius Aliman, e mai veche. Datează de acum patru ani, când era primar tatăl lui Marius Aliman. Edilul de atunci a intrat în istorie după ce localnicii l-au ales primar, deși murise în campania electorală, răpus de coronavirus. Acum, cei doi nici măcar nu se mai privesc în ochi, iar primarul nu ezită să-și atace dur contracandidatul.

Nicolae Dobre - primar Deveselu, Olt: Sunt aspecte pe care le știu foarte mulți, având în vedere comportamentul, familia, pe care îl are cu copii, soția, bătuți, goniți. Am fost rivali în 2021, trebuia să fim și acum.
-Cum credeți că va fi lupta de data aceasta?
-La fel de aprigă ca și în 2021.

Nepotul neagă toate acuzațiile și susține că unchiul său a distrus moștenirea administrativă a tatălui său. Ăsta ar fi și motivul pentru care candidează.

Marius Aliman: Caută motive să mă denigreze, sunt niște minciuni frustrante ale dânsului, ce să vă mai zic, nu vreau să intrăm în discuții familiale, nu sunt un om agresiv și mai ales cum spune dumnealui, în familie. Știu, am mai auzit povestea, nici n-are rost să intru în ea. Aberații. Sunt doar aberații ale dânsului.
-Vă vedeți câștigător?
-Cu siguranță, 100%.

Localnicii spun că nu e normal să fie prinși la mijloc, într-un război de familie.

-Nu mai îmi trebuie că și așa n-au făcut nimic niciunul. Nu știu, mie îmi pare rău că a existat discuția asta între ei, trebuia să se aibe bine, să cedeze unul la altul.

-Vă dați seama, că e ură între ei.
-Cum credeți că se va termina?
-Cred că cu război!

-Dacă așa vor ei și cred ei că e bine, să meargă așa, pe drumul ăsta, dar lui Dumnezeu nu-i place.

-Doamnă, care or veni, pentru noi tot una e.

-O, Doamne, dacă ați ști câtă anormalitate vedem în jurul nostru, nici nu mai știu dacă mi se pare normal sau anormal, sincer.

La alegerile de acum trei ani, Marius Aliman a ratat fotoliul de primar cu doar 100 de voturi.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri