Live

Exclusiv Ciolacu: Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil

Data publicării:
Președintele PSD Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Interviurile Digi24.ro, că în politică îi este frică cel mai mult de penibil, în contextul în care a fost întrebat dacă va colabora cu partidele pe care le-au înfiinţat foştii preşedinţi ai PSD.

„Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil. Cu Victor Ponta am discuţii ca şi persoane fizice, nu am avut până acum o discuţie aplicată în vederea unei colaborări politice. În rest, eu înţeleg că a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Nu i-a ieşit lui Geoană, nu i-a ieşit lui Ponta. PSD e PSD, restul invenţii şi încercăm să atacăm anumite nişe. Eu sigur nu o să îmi fac vreun partid politic vreodată. Prefer să ies la pensie în picioare”, a spus Ciolacu, întrebat dacă va colabora cu partidele conduse de foştii preşedinţi ai PSD Viorica Dăncilă, Victor Ponta sau Liviu Dragnea.

Ciolacu a precizat nu a exclus-o din PSD pe Viorica Dăncilă, ci a plecat singură.

„Să colaborăm la ce? Nu ştiu. Cunoaşteţi detalii de doctrine?”, a mai spus Ciolacu.

Viorica Dăncilă a anunțat zilele trecute că va candida la șefia partidului NOI, o formațiune politică în care s-a înscris de curând. Fostul premier a plecat de la Banca Națională a României, unde lucra de anul trecut.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu: „O să ne menţinem ajutorul pe care îl dăm refugiaţilor ucraineni”

Sindicaliştii din muzee sunt supărați pe declarațiile lui Ciolacu și îi oferă un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi

Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

Ciolacu: Discutăm propunerile de salarizare de la muzee. Sunt convins că avem maturitatea ca Noaptea Muzeelor să se desfăşoare normal

Partenerii noștri