Exclusiv Ciolacu: Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil

Data publicării:
marcel ciolacu isi musca buza
Președintele PSD Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Interviurile Digi24.ro, că în politică îi este frică cel mai mult de penibil, în contextul în care a fost întrebat dacă va colabora cu partidele pe care le-au înfiinţat foştii preşedinţi ai PSD.

„Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil. Cu Victor Ponta am discuţii ca şi persoane fizice, nu am avut până acum o discuţie aplicată în vederea unei colaborări politice. În rest, eu înţeleg că a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Nu i-a ieşit lui Geoană, nu i-a ieşit lui Ponta. PSD e PSD, restul invenţii şi încercăm să atacăm anumite nişe. Eu sigur nu o să îmi fac vreun partid politic vreodată. Prefer să ies la pensie în picioare”, a spus Ciolacu, întrebat dacă va colabora cu partidele conduse de foştii preşedinţi ai PSD Viorica Dăncilă, Victor Ponta sau Liviu Dragnea.

Ciolacu a precizat nu a exclus-o din PSD pe Viorica Dăncilă, ci a plecat singură.

„Să colaborăm la ce? Nu ştiu. Cunoaşteţi detalii de doctrine?”, a mai spus Ciolacu.

Viorica Dăncilă a anunțat zilele trecute că va candida la șefia partidului NOI, o formațiune politică în care s-a înscris de curând. Fostul premier a plecat de la Banca Națională a României, unde lucra de anul trecut.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri