Live

VIDEO După ce a fost huiduită la Arad, Viorica Dăncilă, aşteptată de protestatari şi în Timiş

Data actualizării: Data publicării:

Protest la Giarmata în așteptarea premierului Viorica Dăncilă. Câteva zeci de protestatari s-au adunat în zona Primăriei din localitatea aflată la 10 km de Timișoara.

 

Înarmați cu megafoane, vuvuzele și pancarte, oamenii au venit încă de la orele 15.00, majoritatea din Timișoara, cu mașinile personale, și au lansat un șir nesfârșit de slogane și mesaje împotriva Vioricăi Dancila, a Guvernului și PSD, potrivit opiniatimisoarei.ro.

„Rușine să vă fie, PSD – ciumă roșie, Jos PSD, Jandarmerie apară hoția, ALDE și PSD, aceeași mizerie”, au strigat oamenii care sunt ținuți la distanță de un gard instalat de jandarmi.

Potrivit programului, după ce a fost anulată vizită la Timișoara, Viorica Dancila va face două opriri în Timiș, una în Giarmata, unde va merge la școală din localitate, respectiv la Dumbrăvița, unde se va întâlni cu membri din conducerea PSD Timiș.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Giarmata cu mare întârziere față de planul inițial. A fost întâmpinată cu pâine și cu sare la Primărie de edilul șef Virgil Bunescu, respectiv întreaga conducere a PSD Timiș, deputați și senatori.

Premierul a ajuns din direcția opusă locului în care au fost izolați protestatarii, care s-au dezlănțuit în momentul în care Viorica Dancila a coborât din mașină.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri