Live

Galerie Foto O pisicuță cu ochi încrucișați a devenit o senzație pe internet. Inițial, stăpâna ei a crezut că nu va supraviețui

Data actualizării: Data publicării:
O pisicuță cu ochi încrucișați a devenit o senzație pe internet FOTO: Profimedia Images

O pisicuță a devenit faimoasă online datorită unei caracteristici fizice pe care stâpâna sa a considerat-o mult timp un defect, ba chiar a crezut că felina va avea de suferit din cauza ei: ochii încrucișați.

Fedya are 3 ani, iar Natalia, stăpâna ei o iubește și a postat mai multe fotografii cu ea pe Instagram.

Felina s-a născut cu o tulburare neurologică, fiindu-i dificil să-și coordoneze mișcările, iar Natalia s-a temut că s-ar putea să nu supraviețuiască atunci când a găsit-o în grădina din spatele casei.

Însă Fedya a fost cu adevărat o surpriză: s-a dezvoltat normal și frumos și are o blăniță foarte pufoasă. Fotografiile ei au făcut senzație pe internet.

Natalia a fost convinsă de o prietenă să facă pentru Fedya cont pe Instagram, iar acum pisicuța are peste 100.000 de urmăritori.

Natalia spune că a fost plăcut surprinsă de reacția pe care pisica ei a declanșat-o online și spune că apreciază cel mai mult „bunătatea și spontaneitatea” animalului ei de companie.

„Pentru noi, este o pisică obișnuită, simplă, cu o înfățișare unică, nu mai mult. Este foarte frumos, desigur, că atât de mulți oameni o iubesc pe Fedya”, spune Natalia.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

19 pisici au primit de la președintele Mexicului, prin lege, hrană și îngrijiri pe viață, plus acces nelimitat în palatul prezidențial

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 câini în apartament

Daniel Toda va retrage proiectul de eutanasiere a pisicilor fără stăpân după ce a primit "mesaje oribile": "Dar o fac cu inima strânsă"

Partenerii noștri