13.000 de pacienți aflați în nevoie au primit anul trecut sânge datorită campaniei „Avem același sânge”

Data publicării:
sange

Campania „Avem același sânge” revine cu prima ediție din acest an, desfășurată la Centrul de Simulare al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila". 13.000 de pacienți aflați în nevoie au primit anul trecut sânge, datorită celor 5.000 de români care s-au transformat în donatori și salvatori de vieți în cadrul campaniei lansate de Digi24, în urmă cu mai bine de un an.

De această dată, medicii sunt cei care vin în ajutorul pacienților care au atâta nevoie de acest "medicament" vital. Carla Tănasie se află acolo împreună cu medicii donatori, care își dovedesc încă o dată menirea de a salva vieți.

Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mamă care a suferit un accident, un tată care se află pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgență la spital, sunt doar câteva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

Sângele nostru poate salva vieți. Campania “Avem același sânge” vine în ajutorul pacienților care au nevoie de acest "medicament" care nu se produce în niciun laborator, în nicio farmacie, ci în corpul nostru.

Proiect susținut de SANADOR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri