Campania Digi24 “Avem același sânge” ajunge în Bacău și Dolj

Data actualizării: Data publicării:
download (5)

Digi24 relansează apelul la donarea de sânge în cadrul celui mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților.

Peste 2.400 de români au fost donatori pentru viață în cadrul proiectului care se va desfășura pe tot parcursul acestui an. Până acum, campania “Avem același sânge” a ajuns în 11 județe.

Vineri, 19 mai, caravanele mobile vor ajunge în județul Bacău, municipiul Onești, dar și în județul Dolj, orașul Filiași. Acțiunea se desfășoară cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău și Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova.

Pe 19 mai 2023, campania“Avem același sânge” va fi în două județe simultan:

  • În Bacău, unde donarea de sânge va avea loc în municipiul Onești, la Sala de sport municipală, între orele 8:00-15:00.

  • În județul Dolj, unde donarea de sânge va avea loc în oraşul Filiași, la Sala de festivități a Școlii Gimnaziale, între orele 8.00-15.00.

Alături de comunitațile din Bacău și Dolj, jurnalistele Digi24 Carla Tănasie, Mihaela Brazdeș și Elena Alexandru vor transmite în direct evenimentul de donare.

Cu ajutorul Parteneriatului Digi 24 - UMF “Carol Davila” continuăm și studiul național privind cuantificarea riscului la evenimente cardiovasculare și evaluarea calității somnului, în rândul donatorilor de sânge.

Digi24 le mulțumește partenerilor: Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău, Consiliul Județean Bacău, Primăria Onești, Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova, Consiliul Județean Dolj și Primăria Filiași.

Proiect susținut de SANADOR



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri