Mick Jagger susține că cei opt copii ai lui nu au nevoie de 500 de milioane de dolari ca să trăiască bine

Data publicării:
mick jagger
Mick Jagger susține că cei opt copii ai lui nu au nevoie de 500 de milioane de dolari ca să trăiască bine. FOTO: Profimedia Images

Mick Jagger a afirmat într-un interviu publicat recent de Wall Street Journal că cei opt copii ai săi nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine, sugerând că şi-ar putea dona averea, relatează CNN.

Într-un interviu publicat recent de Wall Street Journal, rockerul a discutat despre afacerile Rolling Stones și a spus că, deşi nu îi place să se ocupe de ceea ce înseamnă business în industria muzicală, este necesar să facă asta.

The Stones au făcut turnee numeroase de-a lungul anilor. Întrebat dacă are în plan vânzarea catalogului muzical de după 1971 pentru a câştiga şi mai mulţi bani, Jagger a spus că nu. Rockerul a adăugat că copiii săi ”nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine” şi a sugerat că într-o zi şi-ar putea dona averea unor organizaţii de caritate, potrivit publicaţiei citate de News.ro.

Cei opt copii ai lui Jagger - Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel şi Deveraux - au vârste cuprinse între şase şi 52 de ani.

Artistul în vârstă de 80 de ani a spus că este conştient de faptul că bani se mai pot face. „Poţi avea o afacere postumă acum, nu-i aşa?” a comentat el, adăugând: „Poţi avea un turneu postum”.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri