Video Soţia lui Al Di Meola: Mulţumesc doctorilor şi asistentelor din Bucureşti. Ştiu că primeşte cea mai bună îngijire posibilă

Data publicării:
Screenshot 2023-09-29 191822
Stephanie Di Meola. Foto: captură video Al Di Meola/ Facebook

Stephanie, soţia lui Al Di Meola, a transmis, într-un videoclip pe Facebook, mulţumiri medicilor şi asistentelor care îl îngrijesc pe chitarist la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti. 

„Vreau doar să mulţumesc tuturor pentru dragostea şi sprijinul acordat! Astăzi se simte mult mai bine şi vă vom ţine la curent cu evoluţia sa!”, a spus ea, potrivit News.ro. 

„Al se simte foarte bine, se va recupera complet, se simte mult mai bine astăzi decât era ieri. Vreau să mulţumesc doctorilor şi asistentelor medicale din Bucureşti. Ştiu că primeşte cea mai bună îngijire posibilă, ştiu că are o armată de oameni lângă el”, a transmis ea plângând, anunţând că va merge la Bucureşti vineri. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chitaristul Al Di Meola, care a ajuns la Spitalul „Bagdasar - Arseni” din cauza unor probleme cardiace la concertul de la Arenele Romane, le-a transmis fanilor că primeşte cele mai bune îngrjiri posibile şi că este hotărât să se refacă şi să îşi reia concertele în 2024. Toate concertele sale din 2023 au fost amânate. 

Artistului i s-a făcut rău pe scenă spre finalul concertului susţinut miercuri seară, la Arenele Romane. 

Chitarist jazz, jazz-rock şi jazz-fusion, dar şi producător, Al Di Meola - născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954 - s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, în 1971, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976. În acelaşi an a lansat primul album solo, „Midnight Sun”. 

A colaborat, între alţii, cu artişti ca Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder şi Jean Luc Ponty. 

Între proiectele din care a făcut parte se numără Super Guitar Trio - care l-a adus alături de chitariştii Paco De Lucia şi John McLaughlin - şi trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty şi Stanley Clarke.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri