Întâlnirea emoţionantă după 12 ani, dintre un câine pierdut şi stăpâna lui

Data publicării:
caine pierdut

O căţeluşă în vârstă de 14 ani, dispărută în urmă cu 12 ani, a revenit la proprietara sa datorită unei organizaţii pentru salvarea animalelor, relatează UPI.

Dutchess, o căţeluşă terrier, s-a pierdut la 28 februarie 2007 după ce a fugit din locuinţa în care trăia, în oraşul Boca Raton din Florida.

Proprietara sa, Katheryn Strang, a călătorit două zile din statul Florida până la un adăpost de animale din Pittsburgh pentru a se reîntâlni cu Dutchess.

Câinele a fost găsit săptămâna trecută, flămând şi tremurând, sub o magazie, şi a fost dus la adăpostul de animale Humane Animal Rescue.

Dutchess avea implantat un microcip cu datele proprietarei sale şi astfel angajaţii adăpostului au reuşit să o contacteze pe Strang.

''O poveste uimitoare. Acesta este motivul pentru care sunt aici în fiecare zi. Este o senzaţie excelentă să îi ajut pe proprietari să îşi găsească animalele. Este uimitor'', a declarat Torin Fisher, consilier în cadrul adăpostului.

Katheryn Strang a declarat că a fost şocată când a aflat că Dutchess este în viaţă. ''Sunt fericită că am găsit-o. Am plâns aşa multe nopţi fără ea'', a povestit ea reporterilor.

''Mi-am păstrat speranţa şi am plătit pentru microcip în fiecare an'', a adăugat Strang.

Doar 4% dintre animalele găsite fără stăpân şi aduse în adăpost în anul 2018 erau microcipate, a precizat organizaţia pentru salvarea animalelor Humane Animal Rescue.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa: Agerpres

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri