Spitalul Județean Slatina a rămas fără medic ortoped

Data publicării:
salon

Managerul unităţii a luat decizia ca pacienţii care au nevoie de interventii la secţia de chirurgie ortopedică pediatrică a Spitalului Județean Slatina să fie trimişi la Craiova sau Bucureşti.

Spitalul Județean de Urgență Slatina era, şi aşa, singura speranţă la nivelul judeţului, iar până la aducerea în spital a unui alt medic, Direcţia de Sănătate Publică a fost înştiinţată de situaţia creată, pentru a anunţa celelalte unităţi sanitare din judeţ.

Cazul Tusciuc a deschis însă alte răni, medicii apreciind că sunt supuşi în această perioadă unei mari presiuni şi că cel mai probabil conduita de adoptat va fi aceea în care vor respecta strict

procedurile, fără niciun fel de abatere în favoarea pacientului.

Pentru asta au pus problema implementării protocoalelor de bună practică şi a ghidurilor terapeutice, instrumente care i-ar expune mai puţin. Pe de altă parte, managerul spitalului, Andrei Iordache, a declarat că se vor face demersuri de urgenţă pentru a se găsi noi medici.

 basescu moldova 2.jpgbasescu moldova 3.jpgbasescu moldova 5.jpgbasescu moldova 4.jpgbasescu moldova 6.jpgbasescu moldova 9.jpgbasescu moldova 8.jpg

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri