Se caută Harry Potter și DiCaprio la Cluj-Napoca

Data publicării:
Messi TIFF 2015 Foto Nicu Cherciu 2

Se caută personaje de filme la TIFF 2016 şi urmează să vă zică ce o să se facă cu voi ”.

O fată de liceu a fost prima "actriţă" care a dat probă la casting. Tânăra a încercat să fie cât mai aproape de performanţa lui Kate Winslet în Titanic.

În spatele ei aşa şi tu o ştii aşa şi te uiţi la ea şi ea se uită aşa”.

Csaboi Andrea, actriţă: „Chiar acum cum sunt în clasa a 12-a. Am decis că după ce termin liceul pot să mă ghidez şi pe actorie”.

De la asemenea casting nu puteau lipsi nici băieţii care se închipuie Leonardo DiCaprio. Tot în Titanic, fireşte...

„El se uită cam aşa. Imaginează-ţi că ai o fată în faţa ta şi îi şopteşti ceva în ureche, dar stai cu faţa spre mine...aşa”

De la casting nu au lipsit nici Arnold Schwarzenegger sau Harry Potter.

„Cred că am o înclinaţie spre actori şi artă şi mi se pare foarte faină chestia asta. Am dat casting pentru Harry Potter. Asta e cel mai potrivit, aşa mi-au zis colegele ”.

Ce se va întâmpla cu sosiile celor 11 personaje celebre la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2016 rămâne secret. Organizatorii vor să aibă în mânecă un atu-surpriză.

Cristian Hordilă, manager TIFF: „Ne dorim ca un număr cât mai mare de clujeni să aibă curajul să vină. Am încercat să fim foarte variaţi de la Harry Potter, Terminator, asta ca să vorbim de eroii clasici, dar avem şi unele personaje care sunt în scenă precum e cazul Psycho, scena duşului”.

Câştigătorii vor fi anunţaţi peste două săptămâni şi vor avea de aşteptat până în mai, când începe Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ca să afle cum va fi folosită imaginea lor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri