24înOraș. Ponturi de distracție în weekend

Data publicării:
distractie

Sâmbătă, Dalma Kovács vă invită alături de trupa ei la un concert plin de energie în True Club de la ora 22.00. Și tot sâmbătă are loc o plimbare prin București, într-un tur de recunoaștere a străzilor și a poveștilor Capitalei. „Cu Bastonul prin București” începe sâmbătă, de la ora 10.00 și duminică de la ora 18.00, din fața Cercului Militar. Turul este gratis.

Duminică este o zi importantă pentru iubitorii de muzică. Începe ediția cu numărul 21 a Festivalului George Enescu. Vor fi 150 de manifestări culturale în timpul celor 28 de zile de festival. Recitaluri și concerte camerale, mari orchestre, spectacole de operă și balet, cu cele mai prestigioase formații din lume. Din 1 septembrie până pe 28 septembrie, cu spectacole în București și în marile orașe ale țării, Festivalul Enescu își deschide porțile. Startul se dă duminică, de la ora 19.30 la Sala Palatului.

Filme

Din programul distracției de weekend nu avea cum să lipsească și un pic de cinematografie. Puteți merge la filmul de acțiune cu Denzel Washinton și Mark Wahlberg, care se numește sugestiv „Două pistoale”. Este despre doi agenți secreți care luptă cot la cot pentru a-și salva pielea. Al doilea film recomandat este despre o familie pe nume Miller, o comedie cu familia „încropită” de un traficant de droguri pentru a reuși să aducă „marfă” din Mexi. Dar nu totul merge ca uns în planul lor. Restul vedeți la cinema.

Distracția în țară

În județul Brașov, la festivalul „Rockstad Extrem” de la cetatea Râșnovului va răsuna muzica rock pentru fanii împătimiți până pe 31 august. Tot în Braşov, se va desfăsura un festival de jazz la Castelul Bran. Timp de trei zile, în curtea interioară se va asculta muzică de cea mai bună calitate.

Duminică, se deschide oficial Festivalul Enescu. Ala că şi Timişoara se aliniază acestui eveniment cu un concert al Filarmonicii Banatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri